coinsmania - Εγγραφή

Με την πρόσβαση στο “coinsmania” (στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “coinsmania”, “http://www.coinsmania.gr/cms”), δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “coinsmania”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “coinsmania” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

Η ιστοσελίδα μας είναι βασισμένη στο λογισμικό phpBB (στο εξής “αυτοί”, “αυτών”, “αυτούς”, “λογισμικό phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) που είναι ένα bulletin board solution κάτω από ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ “General Public License” (hereinafter “GPL”) και μπορεί να μεταφορτωθεί από την σελίδα www.phpbb.com. Η ομάδα του phpBB δεν μπορεί να ασκήσει την επιρροή στο περιεχόμενο και τους στόχους, τους οποίους ο χρήστης με αυτό το λογισμικό ακολουθεί λόγω των κανονισμών του GPL. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το phpBB, παρακαλούμε δείτε τα παρακάτω: http://www.phpbb.com/.

Δέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “coinsmania”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας , με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το “coinsmania” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το “coinsmania” ούτε το phpBB θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

Κάθε μέλος του φόρουμ έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης. Μετά την δημιουργία του λογαριασμού η διαγραφή του δεν είναι δυνατή. Αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος και ενημερώστε τον σχετικά. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους.

Απαγορεύεται το spamming, η γκρίζα διαφήμιση και γενικά η αποστολή μηνυμάτων με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.λπ. στοιχεία τρίτων (μελών και μη). Απαγορεύεται να γράφεται στην δημόσια συζήτηση του coinsmania με λατινικούς χαρακτήρες και κεφαλαία γράμματα. Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Τέλος, τα μηνύματα σας πρέπει δημοσιεύονται στο κατάλληλο φόρουμ.

Το coinsmania αποτελεί ένα βασικό ερευνητικό εργαλείο σχετικά με θέματα κρυμμένων θησαυρών στον ελλαδικό χώρο, μεθόδων εντοπισμού, μυθολογία και λαογραφία του έλληνα θησαυροθήρα. Επίσης συμβάλει στην γνώση για την προέλευση και κυκλοφορία του νομίσματος καθώς και στην ανάδειξη της εποικοδομητικής αυτής ενασχόλησης που λέγετε συλλογή νομισμάτων. Το coinsmania δεν έχει ουδεμία σχέση (φιλική, αποδοχής ιδεών, μεθόδων, νοοτροπίας, συμπεριφοράς, κατεύθυνσης, κ.λπ.) με άλλες ιστοσελίδες παρόμοιας θεματολογίας που υπάρχουν ή που θα υπάρξουν στο διαδίκτυο. Τα μέλη του coinsmania που συμμετέχουν ως παρατηρητές ή ενεργά μέλη σε ανάλογες ιστοσελίδες εκφράζουν με την στάση και τις απόψεις τους τον εαυτό τους και μόνο, και όχι το coinsmania. Απαγορεύεται η καταχώρηση συνδέσμων ή κειμένων που προβάλουν, προωθούν, ή διαφημίζουν ιστοσελίδες με περιεχόμενο ανάλογο με αυτό του coinsmania.gr (και φυσικά δεν επιθυμούμε την προβολή συνδέσμου προς εμάς ή περιεχομένου μας από ανάλογες ιστοσελίδες). Τα ίδια ισχύουν και για συνδέσμους προς εμπορικές ιστοσελίδες, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.