Ο Χαμένος Θησαυρός στο Καλεσμένο
Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές
Re: Ο Χαμένος Θησαυρός στο Καλεσμένο
Ο Ανδρόνικος έχει δίκιο. Η υνατότητά περιορισμού που έχω είναι για 4 στρέμματα. Και '"τα ξεβράκωτα" είναι εκεί που λέει.
Οι αλλαγές της φύσης είναι απίστευτες. Τα μάτια που έχουμε στα 20 μας, βλέπουν τελείως διαφορετικά στα 50,60,..., 90 και. Μά σε γενικές γραμμές, ξέρουμε πού είμασταν, που στεκόμασταν, κλπ. Το βάθος τους πλέον είναι τόσο, που ραβδοσκοπικά μηχανήματα δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχουν κάποια ένδειξη. Για σκέψου όμως λαχτάρα για όλους όσους πήραν μέρος στην επιχείρηση?
Apatsi
Οι αλλαγές της φύσης είναι απίστευτες. Τα μάτια που έχουμε στα 20 μας, βλέπουν τελείως διαφορετικά στα 50,60,..., 90 και. Μά σε γενικές γραμμές, ξέρουμε πού είμασταν, που στεκόμασταν, κλπ. Το βάθος τους πλέον είναι τόσο, που ραβδοσκοπικά μηχανήματα δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχουν κάποια ένδειξη. Για σκέψου όμως λαχτάρα για όλους όσους πήραν μέρος στην επιχείρηση?
Apatsi
- night-scan
- Administrators
Φιλε apatsi δεν αμφισβητω τα λεγομενα του Ανδρονικου, οσο για τα ραβδοσκοπικα πιστευω το αντιθετο, ας ειναι 25 μετρα... μιλαμε για μοριακη ανιχνευση και οχι τοπικη, αλλωστε θα ηταν αδυνατη.apatsi έγραψε: .............Το βάθος τους πλέον είναι τόσο, που ραβδοσκοπικά μηχανήματα δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχουν κάποια ένδειξη.
Apatsi
Μου φαινετε, ετσι απο περιεργεια [μιας και ειμαι κοντα] θα παω μια βολτουλα να παρω μια ωραια [κατα τα λεγομενα βαθεια] γραμμουλα, να μου λυθει η απορεια.

Ερπιστρυοφορα...............για αποτελεσματα χωρις ιδρωτα.
- antronikos
φολοι συναδελφοι ,μην με πλακονετε στης εροτησης ,αν ηταν ετσι εκεινο η αλιος κτλ,σας ξαναλεο ,,,και μην το περνετε οτι ειναι εγοιστηκο,,,η εμπηρια μου τεραστια ,οι δουλια γνησια και παρθενα ,,δεν το σηζητο,ακομα ειναι εκει ,
- charismatic
- Επικοινωνία:
Η 'α υ τ ο ψ ι α' εδειξε
Οι δραστες ηταν σε διατεταγμενη αποστολη που σημαινει οτι, την ιστορια την ηξερε κι αλλος που σημαινει οτι , υπηρξε και ενδιαμεσα πραξη.
Οι δραστες ηταν σε διατεταγμενη αποστολη που σημαινει οτι, την ιστορια την ηξερε κι αλλος που σημαινει οτι , υπηρξε και ενδιαμεσα πραξη.
- charismatic
- Επικοινωνία:
Κριμαν σο βουδ ντο ασπαξα και ση χαραν ντ' επηκα. 

Ήσουν που ήσουν δυσκατάληπτος (τρε-σικ), έπιασες και τα ποντικά…
Στη ζωή τα τρία καλύτερα πράγματα είναι ένα ποτό πριν, και ένα τσιγάρο μετά...
- charismatic
- Επικοινωνία:
'Κριμα στο βοδι που εσφαξα και στην χαρα που εκανα' (ποντιακη παροιμια).
φιλαρακια μηπως η 18χρονη ειχε γινει γιαγια με αναπηρικο καροτσακι γιατι αυτη με αλλουσ 3 ειχε βγαλει την αδεια και τα 2 μηχανηματα ειχαν κανει 3 παρτερια ψαχνοντας για τρυπα στην αριστερη οχθη και οχι για γουρνα μα καλα κανενας σας δεν πηγε πιο κατω στην εισοδο του νεκροταφειου να δει τους 2 καλυκες με τα σημαδια και σθντεταγμενες φιλαρακια ειναι 2 αποκρυψεις και οχι ενεδρα μονο που καποιος αναγκεφαλος χαλασε τα μετρα στην πετρα στο ρεμα
-
Ένα βίντεο παραγωγής 1949 από το αρχείο της ΕΡΤ σχετικά με εγκαίνια οδού και γεφυρών κατασκευασμένα από το μηχανικό στο Καλεσμένο:
http://www.ert-archives.gr/V3/public/po ... =mMainView
Το σχετικό κομμάτι είναι από το 04:08:00 και μετά
http://www.ert-archives.gr/V3/public/po ... =mMainView
Το σχετικό κομμάτι είναι από το 04:08:00 και μετά