Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα
Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές
Re: Οι Άγιοι Θεόδωροι σώζουν την Ελλάδα
Δηλαδη παλι ψεματα?????????????????????????????????
Νους υγιής εν σώματι υγιεί!
Ε τι, λες να είχαν δει τα κιβώτια;
Γιάννης Μπαϊμπάκης (SV1PIZ)
Μη παίζετε με το πόνο των ανθρώπων.Το όλο σκηνικό ήταν δαπανηρό.
Συμβουλή,πριν σκάψεις και ξοδευτείς γίνε μέλος της coinsmania
Συμβουλή,πριν σκάψεις και ξοδευτείς γίνε μέλος της coinsmania

Οντως η δουλεια εγινε..το προβλημα ειναι οτι δεν ζητηθηκε αδεια απο την αρμοδια αρχαιολογικη υπηρεσια και συντομα θα εχουμαι εξελιξεις.
-
Κυκλοφορει η φημη οτι τα πραγματα εχουν βγει.Δεν ξερω ποσο μπορει αυτο να ειναι εφικτο απ την στιγμη που εμπλεκοντε δημοσιοι λειτουργοι,αστυνομια κτλ.Αν ειχαν βρεθει δεν θα επρεπε να γινουν ανακοινωσεις?Παντως ουτε και για την αποτυχια του εγχειρηματος εγινε καποια δηλωση
Kαι εγω αυτης της γνωμης ειμαι..τα εχουν παρει
Νους υγιής εν σώματι υγιεί!
Επειδει ειναι ανακατεμενο το κρατος νομιζω αν ειχε βρεθει κατι θα το ειχαν ανακοινωσει περισοτερο για λογους ασφαλειας
Μια διευκρίνηση
Το μέλος tasos1 έγραψε μια παρατήρηση σχετικά με τον άνθρωπο που γνώριζε και είχε χαρτιά σχετικά με τους Αγ. Θεοδώρους. Έγραψε επίσης ότι εκείνος και η παρέα του έβγαλαν 34 δουλειές πειρατικές!!!
Του ζήτησα ???
Κάνε επιβεβαίωση 34 Ή 3 με 4 δουλειές????
Δούλεψε η σβηστρα επειδή δεν κατάλαβα τον λόγο?
Το ξανά επαναφέρω!!!!!!!
Το μέλος tasos1 έγραψε μια παρατήρηση σχετικά με τον άνθρωπο που γνώριζε και είχε χαρτιά σχετικά με τους Αγ. Θεοδώρους. Έγραψε επίσης ότι εκείνος και η παρέα του έβγαλαν 34 δουλειές πειρατικές!!!
Του ζήτησα ???
Κάνε επιβεβαίωση 34 Ή 3 με 4 δουλειές????
Δούλεψε η σβηστρα επειδή δεν κατάλαβα τον λόγο?
Το ξανά επαναφέρω!!!!!!!
Τουλάχιστον εσύ θα έπρεπε να ξέρεις σαν παλαιότερο μέλος πως ότι είναι γραμμένο με κεφαλαία και λατινικά διαγράφεται άμεσα. Και φυσικά κακός απαντάτε σε τέτοια μηνύματα γιατί η απάντηση σας πάει χαμένη λόγο της διαγραφής.
Σωστός!!! Λάθος δικό μου! Διάβασα για 34 δουλειές και……κάπως μου ήρθε!!!
Ο παππους που ειχε τα χαρτια εβγαλε τη δεκαετια του 50 αλλες 34 πειρατικες δουλειες κυριες και προχειρες.Σταματησε το 1961 με την ομαδα του γιατι δεν μπορουσε να βρει τα σημαδια για τις υπολοιπες δουλειες που ειχε.Τωρα εχει δωσει καποια χαρτια στον ξαδερφο του ο οποιος προσπαθει να βρει ακρη σε ολη την ελλαδα..δυσκολα τα πειρατικα και ειδικα οταν δεν ξερεις τους κωδικες και τα σημαδια..admin έγραψε:Τουλάχιστον εσύ θα έπρεπε να ξέρεις σαν παλαιότερο μέλος πως ότι είναι γραμμένο με κεφαλαία και λατινικά διαγράφεται άμεσα. Και φυσικά κακός απαντάτε σε τέτοια μηνύματα γιατί η απάντηση σας πάει χαμένη λόγο της διαγραφής.
Δηλαδή βρέθηκε κάποιος που ξεπέρασε την Ροζαλία; Αυτή είχε βγάλει 26 θησαυρούς κρεμασμένη με σχοινιά από την οροφή για να μην πατήσει τις παγίδες και έναν που έλιωσε ο χρυσός από τον ήλιο και κύλησε στην πλαγιά πέφτοντας στα πόδια της. Ακόμη και στο ψέμα έχασε την πρωτοκαθεδρία η κακομοίρα. Υπάρχουν και χειρότερα (ο παππούς). 

-
Εμαθα οτι δεν βγηκε τιποτα και ποτε απο εκεινο το σημειο!τους ανθρωπους αυτους τους ξεγελασε καποιος με το ονομα<Πετρος>,ο οποιος καταλαβε το παθος τους και την εμονη τους με τον συγκεκριμενο θησαυρο και τους πουλησε το παραμυθι με την Ν.Α.Σ.Α και το δορυφορο,τους πηρε 35000ευρω και εξαφανιστηκε,ο οποιος μαλιστα το εχει ξανακανει και σε αλλους!τον ψαχνουν πολλοι!
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή μάλλον κάνει διακοπές σαν τη γριά που είχε ειδικότητα στους χάρτες του Καραγιώργη.
ελατε ρε παιδια εδω ειμαι..χαχα..επειδη ετυχε να ειμαι αθηνα εκεινες τις μερες η πληροφορια οτι τα βρηκαν επαιζε ενω οι ανασκαφες ηταν ακομη σε εξελιξη και συνεχιστικαν και τις αλλες μερες.οποτε νομιζω οτι κατι τετοιο δεν στεκει...