Πιερια, ωρα μηδεν
Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές
Re: Πιερια, ωρα μηδεν
Φίλε apatsi ....θα περιμένω την απάντηση του nikolas33 και στη συνέχεια θα απαντήσω και στους δυό σας....
Οκ, αλλά να βάλουμε στην κουβέντα και τον Χαρισματικό, πρίν πάει για νανάκια. Να διευκρινίσει ραβδοσκοπικώς ποία είναι η διαφορά δουλειάς και κολαούζου.
Όλοι σκάβουν? Στο πληκτρολόγιο κανένας? Ωρε κατάσταση!
Μόνο σκάψιμο δε ρίχνουν....
Σε άλλους σώθηκε το μελάνι....σε άλλους πάλι τα πληκτρολόγια δεν λειτουργούν....και φυσικά υπάρχουν και οι πιο πολλοί που δουλεύουν το μουγκό σύστημα,που έχει και τη μεγαλύτερη πέραση ....

Σε άλλους σώθηκε το μελάνι....σε άλλους πάλι τα πληκτρολόγια δεν λειτουργούν....και φυσικά υπάρχουν και οι πιο πολλοί που δουλεύουν το μουγκό σύστημα,που έχει και τη μεγαλύτερη πέραση ....

@ nikolas33
Επειδή μάλλον έχει υπάρξει ένα μπέρδεμα σε σχέση της υπάρξεως ή όχι κολαούζων και αν αυτά υπήρχαν μόνο σε επιτελικές ή και σε ατομικές χρηματικές αποκρύψεις,καλό θα ήταν αυτό να διευκρινιστεί σε ποια από τις δύο αναφερόμαστε την κάθε φορά γιατί δεν είναι το ίδιο.
@apatsi
Μπορεί φίλε μου εν μέρη να έχουν κάποια λογική στο σήμερα,όλα αυτά που λες,αλλά αν πάμε πίσω στον χρόνο σίγουρα τα ψαχτήρια του τότε δεν είχαν τον τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε εμείς σήμερα.Άρα κάποια άλλα πράγματα απασχολούσαν όλους αυτούς που σκόπευαν να κάνουν κάποια χρηματική απόκρυψη για να τη διασφαλίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.
Υγ: Ο λόγος και ο τρόπος υπάρξεως κολαούζων,έτσι όπως μου τον περιγράφεις,προδίδει περισσότερο Τούρκικη τακτική απόκρυψης και δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση με τα αντάρτικα.
Επειδή μάλλον έχει υπάρξει ένα μπέρδεμα σε σχέση της υπάρξεως ή όχι κολαούζων και αν αυτά υπήρχαν μόνο σε επιτελικές ή και σε ατομικές χρηματικές αποκρύψεις,καλό θα ήταν αυτό να διευκρινιστεί σε ποια από τις δύο αναφερόμαστε την κάθε φορά γιατί δεν είναι το ίδιο.
@apatsi
Μπορεί φίλε μου εν μέρη να έχουν κάποια λογική στο σήμερα,όλα αυτά που λες,αλλά αν πάμε πίσω στον χρόνο σίγουρα τα ψαχτήρια του τότε δεν είχαν τον τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτουμε εμείς σήμερα.Άρα κάποια άλλα πράγματα απασχολούσαν όλους αυτούς που σκόπευαν να κάνουν κάποια χρηματική απόκρυψη για να τη διασφαλίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.
Υγ: Ο λόγος και ο τρόπος υπάρξεως κολαούζων,έτσι όπως μου τον περιγράφεις,προδίδει περισσότερο Τούρκικη τακτική απόκρυψης και δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση με τα αντάρτικα.
Ναι, σαφώς μιλάω για τούρκικα, καθώς το κολαούζο αφορά τούρκικες δουλειές, όπου έπεφτε μαχαίρι αλύπητο. Αρα αν σε πιάνανε, ο μόνος τρόπος να γλυτώσεις το κεφάλαιο, ήταν να το μοιράσεις σε δύο-τρία ανισομερή τμήματα, ωστε να κερδίσεις χρόνο και το κεφάλι σου.
Όταν μιλάμε για αντάρτικα, μιλάμε για σημάδια, μιλάμε για αυτό το κάτι που θα δείξει ΄στον επόμενο """νομιμο"" , ότι είναι σε καλό δρόμο.
Αυτή είναι η άποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα.
Όταν μιλάμε για αντάρτικα, μιλάμε για σημάδια, μιλάμε για αυτό το κάτι που θα δείξει ΄στον επόμενο """νομιμο"" , ότι είναι σε καλό δρόμο.
Αυτή είναι η άποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα.
Οι περισσότεροι όμως εδώ μέσα(από όσο έχω διαβάσει)θεωρούν ότι τα κολαούζα αφορούν αντάρτικες αποκρύψεις...
Μα και η ίδια η λέξη ειναι τούρκικη. Απλώς, όπως σε όλα τα πράγματα, τα κάνουμε ΄'εναναχταρμά και ενώ μιλάμε την ίδια γλώσσα, αδυνατούμε να συνενοηθούμε, καθώς οι ίδιες λέξεις έχουν άλλο νόημα για μένα πχ και άλλη για σένα
Εν τω μεταξύ γράφω, αλλά το μυαλό μου είναι σε μιά δουλειά στην οποία έχω ρίξει 15 φ για να την κεντράρω και μ' έχουν ξεσκίσει οι κάκτοι προσπαθώντας να μπώ ανάμεσά τους να δουλέψω τοπικό.. Σήμερα μέτρησα το τρίτο παντελόνι και δεν κατάφερα ούτε μισό μέτρο να μπώ ανάμεσά τους. Ελεγα να το αποφύγω αλλά τελικά θα κοτσάρω τη φρέζα και θα πάω.
Τέτοια να λες....και θα σε μισήσουν εδώ μέσα,περισσότερο από όσο εμένα ....

apatsi έγραψε: ↑10 Ιαν 2018, 00:52 Εν τω μεταξύ γράφω, αλλά το μυαλό μου είναι σε μιά δουλειά στην οποία έχω ρίξει 15 φ για να την κεντράρω και μ' έχουν ξεσκίσει οι κάκτοι προσπαθώντας να μπώ ανάμεσά τους να δουλέψω τοπικό.. Σήμερα μέτρησα το τρίτο παντελόνι και δεν κατάφερα ούτε μισό μέτρο να μπώ ανάμεσά τους. Ελεγα να το αποφύγω αλλά τελικά θα κοτσάρω τη φρέζα και θα πάω.
Έχει κάκτους και στην Ελλάδα ????....γιατί εγώ νόμιζα ότι βρίσκονται σε άλλη ήπειρο .....

Είχα ένα παλίο συνάδελφο που έλεγε """ρε, τα ελληνικά είναι δύσκολη γλωσσα, δεν την ξέρουν πολλοί"". Δεν άργησα να το διαπιστώσω ιδιοις όμμασι.
Είναι αυτό το γ@μι5νο, νομίζω το λένε αθάνατο.