Ο «χασάπης» της Θεσσαλονίκης Μαξ Μέρτεν και ο χαμένος θησαυρός του
Συντονιστές: Συνδιαχειριστές, Υπερσυντονιστές, Συντονιστές
Re: Ο «χασάπης» της Θεσσαλονίκης Μαξ Μέρτεν και ο χαμένος θησαυρός του
τον πειραζ αλμυρα ΛεωνKostas 13 έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 23:37Άμα είναι γλυκό το νερό σε πάω κόντρα άμα γουστάρειςnight-scan έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 23:19 Οπως καταλαινεις Ανδρεα ειναι ποιο ευκολο να εντοπισουμε Ναυαγια παρα Κιβωτια στο βουνο!! Σκεψου στο γραφημα ειναι κανονια και πιθανον αγκυρα στα 10 μετρα, σκεψου να υπαρχει ολοκληρο πλοιο. στα ποσα μετρα το τσιμπας και με τοση τεραστια μαζα-επιφανεια
Για την αλμύρα έχω τον φίλο μου τον απατσακο με το σούπερ βυθόμετρ γατάκι.ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 23:38τον πειραζ αλμυρα ΛεωνKostas 13 έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 23:37Άμα είναι γλυκό το νερό σε πάω κόντρα άμα γουστάρειςnight-scan έγραψε: ↑15 Νοέμ 2023, 23:19 Οπως καταλαινεις Ανδρεα ειναι ποιο ευκολο να εντοπισουμε Ναυαγια παρα Κιβωτια στο βουνο!! Σκεψου στο γραφημα ειναι κανονια και πιθανον αγκυρα στα 10 μετρα, σκεψου να υπαρχει ολοκληρο πλοιο. στα ποσα μετρα το τσιμπας και με τοση τεραστια μαζα-επιφανεια
μαλλον του χαλασε γτ χτες ελεγε δε πιάνεται στοχος
Γελάει καλά ο τελευταίος Zagarakos.
Συνεργατ με το ppm θα μετράμε και με αυτό θα βλέπουμε τα κίτρινα στα έγκατα του ωκεανού και ας τον απατσακο να λέει
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
εχω και γω απο δαυτου 50 μετρου
ppm δεν εχου αλλα εχ συνεργατσζμ σαν να εχω κ γω δηλαδης
γιασ συνεργατ αλαν αστουν απατσακου καλο πιδι αλλα amateur
"""""""""""Λάδια πολλά κι από τηγανίτα τίποτα.""""""""""
Δε καταλαβες συνεργατ αθώο μου παιδί επί του προσωπικού έβαλε ο απατσακους γτ μας ζλεβ
Και εγω για μένα μιλάω και τα πιστεύω μου συνεργατ.ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 04:19Δε καταλαβες συνεργατ αθώο μου παιδί επί του προσωπικού έβαλε ο απατσακους γτ μας ζλεβ
Είμαι βλέπεις συνειδητοποιημένος και πατάω στη Γη ζαγαρακο,η τρέλα για τα μηχανήματα με κρατάει στο χόμπι και όχι οι θησαυροί
Kostas 13 έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 18:29Αν τον ακουμπούσες και λίγο, πόσο καλλίτερα θα ήταν όμως , έε!!
Το γεγονός είναι πως άλλο έχω πληροφορία, άλλο δεν έχω και βασίζομαι σε ακούσματα και υποθέσεις που παρουσιάζονται περίπου ως βεβαιότητες.
Είναι κάποιες απλές αλήθειες, τις οποίες πρέπει να αποδεχθούμε, για το καλό μας . Οι ικανότητες του καθενός είναι οριοθετημένες και αν τις συνειδητοποιήσει, θα μεγαλώσει τις πιθανότητες επιτυχίας έναντι εκείνων που συμπληρώνουν joker. Αλλες ικανότητες θέλει το ψάξιμο, άλλες ο εντοπισμός, άλλες το σκάψιμο, άλλες τα παίρνω και γυρνάω ασφαλής.
Αυτό σημαίνει ότι μόνος σου θα είσαι καλός σε ένα -δυό στάδια της όλης διαδικασίας (στην καλλίτερη περίπτωση). Αν δεν υπάρχει """πάγκος"", μπορεί απλά να κάνεις ωραία γυμναστική και να γεμίζουν τα πνευμόνια σου οξυγόνο
( Τώρα εσύ έχεις συνεργάτ που κόλλησε 5-6 φορές covid, που σημαίνει -αυτομάτως - και σύμφωνα με αμερικάνικες εκθέσεις ότι εκτός από κακή απόδοση στο σκάψιμο λόγω αδυναμίας, αφού μίκρυνε πολύ το εργαλείο, γυρνάει από τα ντα ντα με πεσμένο το ηθικό ένεκα βλέμματος απορίας. Αυτό αν το συνδυάσουμε με την χρόνια μεμετίαση, δηλαδή τα κολλητιλίκια με τον χοντρό και τα μεμέτια του, δίνουν την εικόνα ενός πάγου που θέλει γκάζια και στρατιωτικό περίπατο για να πάρει μπροστά )